Helper Sollicitatie Survival

Beste speler,
Welkom bij het helper sollicitatie formulier. Met dit formulier kun je solliciteren voor een helper functie. Ben je jonger dan 18 vraag dan toestemming aan je ouders.

Als helper ben je het eerste aanspreekpunt voor de spelers op TorchCraft. Zij kunnen met vragen over het spel bij jou terecht. Je bent een soort van gastheer/vrouw en zorgt dat de sfeer optimaal is. Als helper heb je veel contact met moderators en admins om TorchCraft nog leuker te maken! Als helper maak je deel uit van het TC-team en mag je meedenken over nieuwe en bestaande functies op onze server.

Verantwoordelijkheid
Helper zijn brengt een aantal verantwoordelijkheden met zich mee. Als helper heb je de rechten om te warnen, muten en jailen. Geen van deze functies zijn bedoeld om mee te spelen. Daarnaast krijg je veel meer vertrouwelijke informatie waar je mee om moet kunnen gaan. Hier helpen we je uiteraard bij!

Sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure is als volgt: Wij zetten zodra we een helper zoeken voor een gamemode een sollicitatieformulier online voor die specifieke plek. Is er geen sollicitatieformulier beschikbaar dan zoeken we momenteel geen helpers. Het kan zijn dat er in een sollicitatieronde geen geschikte kandidaat wordt gevonden. Dan zullen wij opnieuw een formulier online zetten. Je krijgt dus niet standaard een reactie op je sollicitatie. Alleen wanneer je wordt aangenomen.

Leeftijd
We hanteren een minimale leeftijd van 15 jaar om helper te worden op TorchCraft. Ben je jonger dan 15? Dan heeft het helaas geen zin om te solliciteren. We doen dit omdat je als helper soms voor best moeilijke situaties kan komen te staan. Daarnaast is de leeftijd ook fijn als je te maken hebt met spelers die ouder zijn dan jij. Ook hebben wij als team gemerkt dat spelers onder de 15 jaar het vaak nog extra druk hebben met school. Wij vinden het belangrijk dat school voor minecraft gaat!

Privacy
Geen van de onderstaande gevraagde informatie word doorgespeeld aan derden. Deze informatie word alleen gebruikt voor de sollicitaties. Door het invullen van dit formulier ga je er mee akkoord dat leden uit het TorchCraft team de toegestuurde informatie mag inzien ter behoeve van de helper sollicitatie.

  1. Voor onze communicatie binnen het staffteam is het belangrijk dat je een Discord account hebt.

  2. Wij vinden het heel belangrijk dat de gesprekken voor nieuwe updates/veranderingen soepel kunnen verlopen. Hierdoor vragen we dat toekomstige helpers actief kunnen deelnemen aan Discord gesprekken.

  3. Je kan dit op Torchcraft met /onlinetime bekijken.

  4. Meerdere antwoorden mogelijk.

  5. Probeer de volgende punten in je motivatie te verwerken: Waarom moeten wij jou kiezen? Vertel wat over jezelf. Vertel jouw kijk op de gamemode waar je helper wil worden. Minimaal 250 woorden zijn nodig.

  6. Er is geen fout antwoord, gewoon nieuwsgierigheid!

Gemaakt met SurveyTalent
Probeer nu onze Gratis Online Enquête Tool!